palvelut_yleis_matala

 

Uniforstin kautta työntekijän/tekijöiden rekrytoiminen on helppoa. Alla listattuna toimintaprosessimme eri vaiheet:

  1. Aluksi yhdessä asiakkaan kanssa selvitämme, millaista työvoimaa he tarvitsevat. Kaikki lähtee asiakkaan tarpeista ja toiveista, joihin pyrimme vastaamaan parhaalla mahdollisella tavalla.
  1. Asiakkaan määrittämien speksien avulla teemme alustavaa työntekijäkartoitusta jäseniemme keskuudessa.
  1. Kiinnostusta työtehtäviin on tähän mennessä ollut aina, joten tämän jälkeen lähetämme tarjouksen asiakkaalle.
  1. Kun asiakas on hyväksynyt tarjouksen, alkaa työntekijän/tekijöiden rekrytointi. Rekrytointiperusteista tärkein on työntekijän pätevyys tehtävään ja asiakkaan toiveet. Muita rekrytointiperusteitamme ovat työn jakautuminen tasaisesti jäsenten kesken ja hakijan jäsenyys osuuskunnassamme.
  1. Kun työntekijä työskentelee asiakkaan palveluksessa, hoidamme laskutuksen ja kuukausittaisen palkanmaksun työntekijälle/tekijöille.
  1. Projektin loputtua työntekijä saa kauttamme työtodistuksen.

Tässä toimintaprosessimme esiteltynä kaikessa yksinkertaisuudessaan. Tärkeintä on se, että asiakas löytää kauttamme pätevän työntekijän helposti ja nopeasti, ilman vaivalloista rekrytointiprosessia. Näppärää!

Vuosi 2017 lähestyy kovaa vauhtia. Onko teillä tiedossa lyhyempiä tai pitkäaikaisempia projekteja, joihin tarvittaisiin apukäsiä? Meidän kauttamme löydätte helposti asiantuntevia työntekijöitä erilaisiin tehtäviin!

Kannattaa käydä tutustumassa myös laajentuneeseen palvelukokonaisuuteemme Palvelut -osiossa.


0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder