[:fi]Uniforst-duuni

Työskentelen Uniforstilla maastokyselyn tekijänä. Asiakkaana on Helsingin kaupungin Rakennusvirasto. Tehtäväni on kysellä ulkoilualueilla liikkuvien ihmisten mielipiteitä koskien kyseistä metsäaluetta ja Rakennusviraston niille laatimia alustavia metsäsuunnitelmia. Kyselyiden tavoitteena on saada asukaspalautetta suunnittelun tueksi. Kyselyt tehdään paikan päällä maastossa arki- iltaisin ja viikonloppuisin. Saan kyselylomakkeet sekä ohjeet tulosten analysointiin ja raportointiin Rakennusvirastolta.

image

Sain tietää työmahdollisuudesta Uniforstin Facebook- sivun kautta ja päätin hakea hommaan.   Aloitin työt toukokuun puolivälissä tekemällä maastokyselyn Mustikkamaalla. Rakennusvirastolla   oltiin tyytyväisiä lopputulokseen, joten jatkan tekemällä vielä toisen, hieman laajemman kyselyn   toisella alueella.

Olen tyytyväinen työhöni. Pääsen tutustumaan kaupunkimetsien hoitoon ja kuulemaan tavallisten ihmisten näkemyksiä asiasta. Rakennusvirastolta saamani ohjeet ovat selkeät ja pääsen aikatauluttamaan työni melko vapaasti. Huonona puolena mainittakoon alkukesän vaihtelevat sääolot. Kyselyitä kun on turhaa tehdä sateisella säällä.
 Andreas Salmi


Uniforstin tarkoitus on tarjota opiskelijoille työelämäkokemuksia metsäalalta, ja toisaalta helpottaa metsäalan organisaation rekrytointitaakkaa tarjoamalla kätevän laskutusperusteisen palvelun.

Yritys voi muotoilla työtehtävän omien tarpeidensa mukaan, ja Uniforst etsii siihen nopeasti tekijän omasta jäsenistöstään. Voit kysyä lisää tai jättää tarjouspyynnön toimitusjohtaja Atte Saukkolalle, atte.saukkola@uniforst.fi, 0401823883.[:]

Kategoriat: Työkeikat

0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder