[:fi]Uniforstin vuoden viimeisen checkpointin sekä syyskokouksen ja pikkujoulujen paikkana oli tänä vuonna Helsingin Kalliossa sijaitseva Stidilä. Sisäpihan hämyisän tunnelman lomasta ohikulkija saattoi lähempää tuttavuutta tehdessään kuulla faktoja Uniforstin jäsenistön määrän kehityksestä tai jopa tunnuslukuja taloudesta. Illan kuitenkin jatkuessa nämä tunnusluvut vaihtuivat riemukkaisiin joululauluihin sekä lasien kilistelyihin ja mainittakoon, että Pihla Kivistön ja Samuli Koivistoisen loihtimat ruoat olivat taas kerran menestys. Nam nam!

Illan aloitti jo perinteeksi muodostunut Checkpoint –tilannekatsaus, jossa käytiin läpi mitä vuonna 2015 on saatu aikaiseksi talouden, jäsenistön ja heidän työllistymisen sekä palveluiden osalta. Tärkeänä osana oli jäsenistölle tehtyjen kyselyjen tulosten läpikäyminen, ja näiden pohjalta voidaankin lähteä kehittämään Uniforstia kohti parempaa.

Checkpoint vaihtui jouhevasti syyskokoukseen hallituksen puuheenjohtaja Timo Mäkelän johdolla. Tärkeimpänä asiana syyskokouksessa käsiteltiin uuden hallituksen valitseminen tilikaudelle 2016. Hallitukseen halukkaita oli todella monta, ja äänestyksen tuloksena saimme uuden hallituksen, joka aloittaa toimintansa 1.1.2016. Sitten kilisteltiin ja pidettiin puheita ja kilisteltiin ja onniteltiin. Ei välttämättä tuossa järjestyksessä, mutta kuitenkin.

Kun ns. viralliset osuudet olivat ohi, alkoi pikkujoulujen vietto railakkaissa meiningeissä. Sauna oli lämmin ja ruokaa oli riittävästi. Musiikki sai ihmiset täyttämään lattian tanssin merkeissä ja Timo luki myös jossain välissä otteita vuoden 2015 pöytäkirjoista (sillein hauskalla tavalla). Meininki oli sen verran riemullinen, että ilta jatkui yläkerran ravintolassa, jonka jälkeen ihmiset jatkoivat omille teilleen.

Ilta oli erittäin menestyksekäs ja osallistujarikas. Kiitos kaikille osallistujille!

Kun Hämeentie hiljeni meistä pikkujoulun viettäjistä, saattoi jo tonttu tulla ulos piilostaan ja livahtaa kertomaan Korvatunturille tarinaa kyseisestä illasta…

 

Harri Onali

Markkinointi- ja viestintäpäällikkö

 

Kuva alla illan joulukuusesta. Kuvaaja: Aleksi Rantanen.

IMG_1837[:]

Kategoriat: Jäsenet

0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder