Osuuskunnan säännöt

Ammattitaitomme on opiskelijoidemme osaamisen summa, johon jokainen uusi jäsen tuo oman panoksensa.

Uniforstin jäsenenä parannat mahdollisuuksiasi kerätä oman alan työkokemusta jo opintojen aikana, sekä pääset osallistumaan Uniforstin järjestämiin koulutuksiin. Tavoitteemme on tarjota monipuolisesti sekä lyhytaikaisia sivutöitä, että pidempiä työsuhteita. Liittymislomake löytyy tältä samalta sivulta. 

Työnhaussa tärkeimpiä asioita on alan työkokemus. Opintojen aikana kannattaakin tarttua tilaisuuteen ja pyrkiä tekemään töitä ihan laidasta laitaan. Uniforst työllistää säännöllisesti metsäylioppilaita metsäalan toimijoille, ja jäsenenä olet etusijalla rekrytoinneissa!

Työelämässä tarvitaan sellaisiakin taitoja, joita yliopistokoulutus ei tarjoa. Metsäalalla näitä taitoja ovat esimerkiksi viestintä ja sosiaalisen median hyödyntäminen. Uniforst järjestää jäsenilleen koulutuksia täydentämään yliopistolta saamaamme koulutusta.

Uniforst järjestää jäsenilleen säännöllisesti tapahtumia, joissa käsitellään ajankohtaisia aiheita, tavataan inspiroivia ihmisiä tai ihan vaan pidetään hauskaa!

Jäsenenä pääset mukaan kaikkiin järjestämiimme tapahtumiin.

Uniforst on linkki opintojen ja työelämän välillä. Olemalla mukana toiminnassamme pääset tutustumaan jo työelämässä oleviin henkilöihin niin virallisissa kuin epävirallisissakin yhteyksissä! 

Liity tästä jäseneksi:

Eroaminen osuuskunnasta

Jos haluat erota osuuskunnasta, täytä alla oleva lomake. Voit halutessasi saada osuusmaksun takaisin tai lahjoittaa sen tukemaan Uniforstin toimintaa.