Ammattitaitomme on opiskelijoidemme osaamisen summa, johon jokainen uusi jäsen tuo oman panoksensa.

Uniforstin jäsenenä parannat mahdollisuuksiasi kerätä oman alan työkokemusta jo opintojen aikana, sekä pääset osallistumaan Uniforstin järjestämiin koulutuksiin. Tavoitteemme on tarjota monipuolisesti sekä lyhytaikaisia sivutöitä, että pidempiä työsuhteita. Pysy ajan tasalla seuraamalla blogiamme. Liittymislomakkeelle pääset klikkaamalla kansikuvassa olevaa painiketta.

Valmistuessasi tai halutessasi erota Uniforstista, täytä eroamislomake.

Työnhaussa tärkeimpiä asioita on alan työkokemus. Opintojen aikana kannattaakin tarttua tilaisuuteen ja pyrkiä tekemään töitä ihan laidasta laitaan. Uniforst työllistää säännöllisesti metsäylioppilaita metsäalan toimijoille, ja jäsenenä olet etusijalla rekrytoinneissa!

Työelämässä tarvitaan sellaisiakin taitoja, joita yliopistokoulutus ei tarjoa. Metsäalalla näitä taitoja ovat esimerkiksi viestintä ja sosiaalisen median hyödyntäminen. Uniforst järjestää jäsenilleen koulutuksia täydentämään yliopistolta saamaamme koulutusta.

Uniforst järjestää jäsenilleen säännöllisesti tapahtumia, joissa käsitellään ajankohtaisia aiheita, tavataan inspiroivia ihmisiä tai ihan vaan pidetään hauskaa!
Jäsenenä pääset mukaan kaikkiin järjestämiimme tapahtumiin.

Uniforst on linkki opintojen ja työelämän välillä. Olemalla mukana toiminnassamme pääset tutustumaan jo työelämässä oleviin henkilöihin niin virallisissa kuin epävirallisissakin yhteyksissä!

Haluatko hankkia työkeikkasi itse? Teetkö keikkaluonteisia projekteja, joita varten et halua perustaa omaa yritystä? Estääkö paperityö ideoidesi toteuttamisen? Ei hätää, Uniforstin Laskutuspalvelu on tehty juuri sinua varten! Uniforstin Laskutuspalvelun avulla voit laskuttaa asiakasta Uniforstin kautta. Me hoidamme lakisääteiset velvoitteet, palkanmaksun ja laskutuksen. Helppoa, eikö?

Lisää tietoa laskutuspalvelusta saat laskutuspalvelu-sivulta tai kysymällä Uniforstin toimihenkilöiltä sähköpostilla tai puhelimitse.

Lisäksi kannattaa lukea Laskutuspalvelun esite

Load More