Uniforstiin valittiin joulun alla uusi hallitus syyskokouksessa. Virallisen osuuden jälkeen kiitettiin jäsenistöä haasteellisesta, mutta kuitenkin onnistuneesta vuodesta pikkujoulujen muodossa. Todistettiin jälleen myös se, että saunassa syntyvät parhaat ideat!

Osuuskunnan kokoonpanossa on tapahtunut merkittäviä muutoksia. Jo monena vuonna Uniforstin kasvoina profiloituneet henkilöt jättivät toimensa ja tilalle tuli nuorempaa kurssia. K-110 porukka on nyt K-113 ja onpahan toimihenkilönä yksi fuksi mallia K-114. Jo tämän puolesta alkavan kauden voisi siis olettaa tuulettavan toimintaa ja tuovan uutta pöhinää Thinkille.

Uutta hallitusta leimaa selvästi näyttämisenhalu. Se on piirre, jota en ole huomannut useinkaan erikseen mainittavan arvostettavaksi, mutta ajattelen sen olevan mainio ominaisuus. Halu näyttää tarkoittaa nimittäin sitä, että uskoo omiin ajatuksiinsa ja luottaa taitoihinsa. Ja miksi me metsäylioppilaat emme luottaisikaan?
Vuonna 2022 pidetään säännöissäkin todettu tavoite toiminnan keskiössä. Uniforstin tarkoituksena on jäsenten opintojen, työelämävalmiuksien ja talouden tukeminen. Tätä toteutetaan hankkimalla jäsenistölle työmahdollisuuksia omalta alalta. Samalla Helsingin yliopiston metsäylioppilaat, tulevat metsänhoitajat, verkostoituvat alalla ja tekevät itsestään haluttuja tekijöitä.

Toinen suuri tavoite, joka korona-aikana on ollut haastavaa, on Uniforstin näkyvyys opiskelijayhteisössämme. On tärkeää painottaa sitä, että osuuskunta on metsäylioppilaiden oma projekti, jonka tarkoituksena on hyödyttää jokaikistä forstia. Yhteen hiileen puhaltamalla opiskelijayhteisömme, joka on kuitenkin suuressa kuvassa jokseenkin pieni, voi saada aikaiseksi suuren roihun.

Kannustan kaikkia liittymään osuuskunnan jäseniksi ja tarttumaan oitis tarjottaviin työmahdollisuuksiin.

Näytetään mistä metsäylioppilaat on tehty!


0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder