Uniforstin ensimmäinen yritysilta järjestettiin 18.3.2015 yhteistyössä puupohjaisen kipsausmateriaali Woodcastin kehittäneen Onbone Oy:n kanssa. Tilaisuudessa yrityksen perustamisesta oli kertomassa Onbone Oy:n ja tuotteen toinen alkuperäinen kehittäjä, operatiivinen johtaja Petro Lahtinen.
57f38272-716c-4e87-b241-dfec0fbd8af0-large
Yrityksen vaiheisiin on kuulunut mm. kipsimateriaalin ja tuotteen kehitystyö yliopistolla, sopivien yhteistyökumppaneiden löytyminen ja rahoituksen järjestyminen oikealla hetkellä. Lahtinen avasi mielenkiintoisesti omaa matkaansa yliopiston laboratoriosta rautaiseksi myynnin ammattilaiseksi, tarjoten kuulijoille kullanarvoisia vinkkejä ja kannustusta omien ideoiden toteuttamiseen. Onbone Oy:n tarina oli inspiroivaa kuultavaa yrittämistä pohtiville kuulijoillemme. Ilta koostui hyvistä tarjoiluista, mielenkiintoisesta start-up tarinasta ja siitä heränneestä keskustelusta.
046b9cb6-128b-43ff-ab71-379e99b9b89f-large

Viikin Think Companylle saapui Uniforstin Yritysiltaan runsaasti kuulijoita, ja paikalla oli niin metsäylioppilaita, kuin kemian opiskelijoitakin Helsingin yliopistolta. Uniforstin yritysilta oli sarjassaan ensimmäinen jäsenpalvelujen tapahtuma.


0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder