Lokakuussa Uniforstin operaatiollinen osasto kasvoi kolmella uudella toimihenkilöllä. Lisävahvistuksia tuli henkilöstövastaavan, talouden ja mynnin ja markkinoinnin toimhenkilön tehtäviin. Tässä pieni esittely uusista kasvoista sekä syitä miksi metsätieteet ja Uniforst oli oikea valinta.

Väinö Vahteristo, henkilöstövastaava

Mielestäni Uniforstin visio ja tavoitteet ovat oikeita. Yliopisto-opintojen tavoite on saada koulutus ja osaaminen, joka johtaa koulutusta vastaavaan työpaikkaan. Tämä usein edellyttää myös työkokemusta jo opintojen ajalta. Uniforst tekee tärkeää työtä opiskelijoiden työkokemuksen kartuttamiseen ja työllistymiseen opintojen aikana ja niiden jälkeen. Ensisijaisesti tämän edistämiseksi halusin päästä työskentelemään Uniforstiin. Lisäksi syynä on tietysti oman kokemuksen kartuttaminen ja henkilökohtaisen talouden parantaminen palkkatyön ansiosta.

Metsätieteet itsessään kiinnostivat hakuvaiheessa lähinnä taloudelliselta kannalta. Puhtaat kaupalliset opinnot olivat vaihtoehto, mutta halusin myös jonkinlaista erityisosaamista. Tiesin metsäalan olevan merkittävä osa suomalaista kansantaloutta, joten liiketalouteen painottuvat metsäekonomian opinnot tuntuivat omalta vaihtoehdolta.

Toivon että Uniforstilla työskentelystä mukavaa työympäristöä sekä hyvää ja monipuolista työkokemusta. Kiinnostavaa on myös nähdä, kuinka omalla panoksella pystyn kehittämään Uniforstin toimintaa ja omalta osaltani parantaa metsäylioppilaiden työllistymistä.

 

 

Aleksi Flyktman, talous

Moro! Nimeni on Aleksi ja ikää kirjoitushetkellä 24 vuotta. Metsätieteiden opiskeluista meneillään on toinen vuosi ja aloitin juuri työn Uniforstilla talouden toimihenkilön tehtävissä. Vapaa-ajalla tykkään viettää aikaa luonnossa joko kalastaen tai metsästäen, myös valokuvaten. Juurikin tuo kiinnostus luontoa ja ennenkaikkea metsiä kohtaan sai minut valitsemaan metsätieteet muutaman Jyväskylässä vietetyn opiskeluvuoden jälkeen, jossa päätin, ettei IT-ala olekaan sitä ominta juttuani. Suuntautumiseni on metsien ekologian ja käyttö, päällimmäisinä kiinnostavat riista-/metsäeläintiede sekä geoinformatiikka. Mahdollisuus yhdistää mahdollinen tuleva työ ja harrastus houkuttelee suuresti. Uniforstiin päädyin liittymään työtä hakiessa. Kiinnostava työnkuva, opiskelukavereiden kanssa työskentely ja joustavat tunnit saivat hakemaan toimihenkilön paikkaa muun tekemisen oheen. Eniten odotankin hyvän työyhteisön kanssa hommien hoitamista koko osuuskunnan hyväksi!

 

 

 

Arttu Helomaa, myynti ja markkinointi

Hain Uniforstille sillä Uniforstin liikeidea ja visio on erittäin tärkeä metsäylioppilaille. Se Kasvattaa forstien tunnettuutta metsäalan yrityksissä ja näin lisää metsäylioppilaiden kilpailukykyä työmarkkinoilla sekä parantaa metsätieteellisen asemaa muiden koulutusohjelmien keskellä. Uskon Unisforstin tavoitteeseen tehdä metsäylioppilaista Suomen tavoitelluimmat työntekijät, ja teen mielelläni sen puolesta töitä.

Henkilökohtaisesti uskon saavani erittäin hyvää työkokemusta haastavasta tehtävästä, ja hyviä kontakteja metsäalan yrityksistä.  Työn kuva on mielenkiintoinen ja on omaan alaan liittyvä.

Päätin hakea opiskelemaan metsätieteelliseen, sillä olen ollut pitkään kiinnostunut kaupallisesta alasta, mutta en ollut varma mikä olisi hyvä paikka opiskella alaa. Olen myös aikaisemmin ollut tekemisissä metsänhoidon kanssa, joten metsätieteellinen oli oikea valinta.

 


0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder