Kustannustehokkaat videontuotantopalvelut

Suunnittelemme ja toteutamme laadukkaita videotuotantopalveluja käsittäen koko prosessin käsikirjoituksesta värimäärittelyyn ja valmiin tuotteen viemiseen sovittuihin kanaviin. Meiltä löytyy kustannustehokkaat ja laadukkaat ratkaisut markkinointiin, esittely-, koulutus- ja tapahtumavideoiden tuotantoon, sekä ilma- ja slow motion-kuvaukseen. Videotuotantopalvelut toteuttaa alaan erikoistunut yritys, KEIMA Creative.

Ennen videon tekemistä selvitämme kohdeasiakasryhmät ja markkinointikanavat, koska lopputuotteen käyttötarkoitus ja oikea kohdentaminen ovat tärkeä osa mainontaa. Siksi pyrimme luomaan konsepteja, jotka kohtaavat ja palvelevat kohderyhmää tehokkaasti.

Liikkuva kuva on tehokas kohdemainonnan ja viestinnän väline. Videoidemme vahvuus on kyky kertoa tarinoita ja saada aikaan tunnereaktioita, jotka tekevät vaikutuksen ja jäävät kuluttajan mieleen. Suurin osa median kuluttamisesta onkin liikkuvaa kuvaa tänä päivänä ja määrä kasvaa uusien alustojen myötä (videokatumainokset, virtuaalitodellisuus, lisättytodellisuus).

Tarjoamme mielikuvituksellisia ja persoonallisia kuvausratkaisuja sekä räätälöityjä liikkuvan kuvan strategioita, jotka pohjautuvat puhtaasti asiakkaan tarpeisiin.

Esimerkkimateriaaleja

  • Orienteering World Cup Round 1 Sprint Relay – Turku 2017

  • Hyviksis – Pyyhi kyyneleet (virallinen musiikkivideo)

  • Metsätieteet | Helsingin Yliopisto

  • Uniforst – rekrytointia metsäalan työtehtäviin