Haluatko hankkia työkeikkasi itse? Teetkö keikkaluonteisia projekteja, joita varten et halua perustaa omaa yritystä? Estääkö paperityö ideoidesi toteuttamisen? Ei hätää, Uniforstin Laskutuspalvelu on tehty juuri sinua varten! Uniforstin Laskutuspalvelun avulla voit laskuttaa asiakasta Uniforstin kautta. Me hoidamme lakisääteiset velvoitteet, palkanmaksun ja laskutuksen.

Uniforst pidättää lähetetyn laskun myyntihinnasta jäseniltään 4% ja ei-jäseniltään 7% komission. Tarkemmin tietoa Uniforstin laskutuspalvelusta löydät esitteestä. Uniforstin laskutuspalvelun tarkoituksena on edistää jäseniemme yrittäjyysvalmiuksia, täten tarjoammekin apua ja neuvontaa prosessin alusta loppuun niin työn hinnoittelusta, tarjouksen teosta kuin tarvittavien asioiden huomioon ottamisesta. Laskutuspalvelun kautta tehtävä työ tulee hyväksyttää Uniforstin hallituksella ennen työn aloittamista. Lisää tietoa jäsenille myös täältä.

Kokemus laskutuspalvelusta

”Tein Uniforstin laskutuspalvelun kautta maasto- ja toimistotöitä. Olen ollut tyytyväinen laskutuspalveluun ja sen toimivuuteen. Tähän mennessä olen tehnyt laskutuspalvelun kautta täysipäivätöitä yhteensä noin 6 kuukauden edestä useammassa eri osassa.

Pääsin hyvään alkuun, kun seurasin Laskutuspalvelu-esitteen ohjeita ja kysyin täydentäviä lisätietoja taloustiimiltä. Olin aktiivisesti yhteydessä työn tilaajaan ja Uniforstin yhteyshenkilöön alkuvalmistelujen aikana. Sain Uniforstilta apua esimerkiksi työtarjouksen laatimiseen ja muihin askarruttaviin asioihin ennen ja jälkeen töiden alkamisen. Palkanmaksu ja tarvittavat paperityöt on myös hoidettu asianmukaisesti ja ajallaan. Ensimmäisen työkeikan jälkeen kahden seuraavan projektin järjestelyt hoituivat varsin vaivattomasti.

Muuttuvilla työmarkkinoilla Uniforstin laskutuspalvelu tarjoaa keinon itsensä työllistämiseen sekä opintojen aikana että valmistumisen jälkeen. Voit hankkia työkeikan esimerkiksi edellisten työnantajiesi kautta tai ottamalla yhteyttä uusiin toimijoihin. Laskutuspalvelun alaisuudessa voit tehdä eripituisia ja erilaisia työtehtäviä sekä maastossa että toimistolla, kuten tiedonkeruuta, suunnittelua ja kehitystyötä.”

Uniforstin laskutuspalvelun käyttäjä ja suosittelija

Toni Karttunen

Lue lisää…

 

”Uniforstin laskutuspalvelu tarjoaa keinon itsensä työllistämiseen sekä opintojen aikana että valmistumisen jälkeen.”

Toni Karttunen

Laskutuspalvelun suosittelija

YHTEYSTIEDOT

OSMO SUOMINEN

osmo.suominen(at)uniforst.fi

+358 40 703 5796

MARKUS TOIKKA

markus.toikka(at)uniforst.fi

+358 44 579 4985